Sziasztok!

Már régóta ott motoszkált a fejemben egy saját blog ötlete, egy amolyan igazi fanyalgó blogé, ami görbe tükröt mutat mai elborult világunknak és rámutat pár dologra, ami nagyon nincs jól. Nyilván ezeket a vérző sebeket szinte mindenki látja (kivéve persze a média által teljesen zombivá változtatott agymosottak), de gondoltam megmutatom a saját szemszögemből, némi humorral, aztán vagy eszi a társaság, vagy tojást kapok a fejemhez. :)

Született is pár írásom még korábban, főleg cikkekre reagálások, amik aztán itt figyeltek, publikálatlanul, hogy "na majd egyszer". Nos, meguntam a dolgot és rászántam magam, hogy tényleg létre is hozzam a blogot... tehát itt vagyok. Ez itt a fanyalgó blog.

Persze mondhatjátok, hogy inkább megoldani kellene a problémákat. Helyes, de van, amit az ember saját maga nem tud megoldani, mert a kulcs mások kezében van, ilyenkor max őket lehet piszkálni és a blog még akár ehhez is hozzá járulhat, feltéve, ha olvassák. No meg: néha jó csak kicsit mérgelődni valamin, hogy az ember kiadja a feszültséget. :)
Első körben tehát közreadnám azt a pár cikket, amiket még korábban írtam, úgyhogy ne csodálkozzon senki, ha ezer éves cikkekre reagálok. Amint ezek elfogytak, jöhetnek az aktuális témák... van pár a tarsolyomban.

Kellemes olvasgatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://fanyalgo.blog.hu/api/trackback/id/tr415331289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása